“ZONDER BEURS DE VLOER OP” op 31 oktober 2017

7e editie van BEURSVLOER IJMOND NOORD in het stadhuis van Beverwijk op 31 oktober 2017
De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event waar bedrijven en non-profit organisaties elkaar ontmoeten. In een tijdsbestek van twee uur worden vragen vanuit verenigingen en non-profit organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze ‘matches’ worden mankracht, materialen en kennis verhandeld. De vragende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. Een voorbeeld van een match: een bouwbedrijf verzorgt divers onderhoud aan het clubhuis van een tennisvereniging in ruil voor een tennisclinic voor het personeel van het bouwbedrijf.

Spullen, tijd of kennis in plaats van geld
Nog veel te vaak wordt geld als de enige oplossing gezien door non-profitorganisaties, maar men gaat eraan voorbij dat er ook andere mogelijkheden zijn. En die mogelijkheden kunt u volop bieden op de Beursvloer! Het is dan ook zo dat er tijdens de Beursvloer met gesloten beurs gehandeld wordt volgende het simpele principe ‘voor wat hoort wat’.

Sponsoring voor de rest van het jaar geregeld!
Wat is uw voordeel als ondernemer? Het bedrijfsleven wordt overspoeld met sponsoraanvragen in de vorm van reclame-uitingen of donaties gedurende het jaar. Met het bijwonen van de Beursvloer ontmoet u alle non-profits uit Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest in 1 keer en kunt u ter plekke bepalen op welke manier u uw maatschappelijke steentje bijdraagt. De Beursvloer is hierdoor een ideaal concept omdat u in een tijdsbestek van 2 uur uw volledige sponsoring voor het hele jaar kunt organiseren. En, u kunt bij toekomstige aanvragen verwijzen naar uw jaarlijkse aanwezigheid op de Beursvloer en dat dat de plek en de tijd is om sponsoring te regelen.

Tevens is de Beursvloer de allerleukste informele netwerkborrel van de regio: één grote chaos!

Zorg dat u aanwezig bent tijdens de 7e editie van dit sociale event, dat op 31 oktober 2017 vanaf 16.00 uur (inloop) plaatsvindt in het Stadhuis van Beverwijk. Om 17.00 uur wordt middels een slag op de gong de Beursvloer officieel geopend. Omstreeks 18.30 uur zal de Beursvloer met een slag op de gong en hopelijk een mooi aantal kwalitatief goede matches worden afgesloten.

Voor verdere info over het programma: www.beursvloerijmondnoord.nl

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Menno Jansen
Voorzitter Beursvloer IJmond Noord

Datum: Dinsdag 31 oktober 2017
Plaats: Stadhuis Beverwijk, Stationsplein 48
Tijd: 16.00 – 18.30 uur

Zie ook: Uitnodiging Beursvloer IJmond Noord 2017

 

Uit ons archief