Laatste artikelen

Bedrijfsbezoek bij TV kok René Pluijm trekt veel leden

Maar liefst bijna 80 leden van OV IJmond waren donderdag 12 september te gast bij TV kok René Pluijm, aan de Hallkade in IJmuiden. Nog niet zo heel lang geleden streek René, bekend van het TV programma Pluijm’s Eetbare Wereld, neer op deze unieke locatie. Hier runt hij een culinaire werkplaats waar je alles onder één dak vindt: een kookstudio voor videoproducties, workshops, een proeflokaal, productiehuis en kookwinkel met hoogwaardige producten. Ook kun je er van alles kopen, van een heerlijke fles wijn tot een Big Green Egg!

GreenBiz helpt: laatste kans voor aanvraag SDE+-subsidie

In maart hielp GreenBiz IJmond 28 bedrijven, met in totaal bijna 100.000 m2 dakoppervlak, met de aanvraag voor een SDE+-subsidie. Inmiddels zijn alle aanvragen toegekend. Met de SDE+-subsidie wil de overheid de productie van duurzame energie rendabel maken. Aanstaande oktober is de laatste kans voor ondernemers om deze subsidie aan te vragen. GreenBiz helpt u graag!

Netwerk- en inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 17 oktober 2019

Deze Inspiratiedag is gericht op het bedrijfsleven in Noord-Holland. De organisatie heeft gezorgd voor een inspirerend programma, waarbij ondernemers geprikkeld worden over de mogelijkheden, die er zijn en komen op het gebied van verduurzaming, energie en circulariteit.

Techport Netwerk Event 9 oktober 2019

Voor de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie In 2030 is Techport de excellente economische regio van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Waarom? Binnen de Metropoolregio Amsterdam is de IJmond de plek met een concentratie van innovatieve industrie. Meer dan 15.000 middelbaar opgeleiden hebben een technisch beroep in deze regio. En dat aantal neemt sterk toe, mede door de groei van offshore wind.

Nieuws van Braincap: Ultimate Test Drive voor OT-security wegens succes herhaald!

Voor de cybersecurity van bedrijven met een geautomatiseerd productieproces is specialistische kennis nodig. Het is een vak apart. BrainCap Cyber Security en Palo Alto Networks nodigen u daarom uit voor de Ultimate Test Drive voor OT-security op 15 oktober a.s. Een evenement dat zicht richt op de specifieke uitdagingen binnen OT-security en op de mogelijkheden om deze complexe omgevingen zo goed mogelijk te beveiligen.