Actie met Cluster Jong!

2019-06-26 | 15.00 uur - 2019-07-26 | 21.00 uur

Het is weer tijd voor Actie met cluster jong! Het jongste cluster van OV IJmond – waarbij leren van ervaren ondernemers, kennisdeling en op een leuke ontspannende manier leren van de ‘gevestigde orde’ centraal staat – heeft weer een leuke activiteit. Ons doel is om tijdens ons zomerevenement met elkaar in gesprek te komen terwijl we lekker actief bezig zijn.

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor het evenement bij ActionPlanet op 26 juni 2019. Gedreven door plezier, kennismaken met elkaar gaan wij op het outdoorterrein deze middag boogschieten, blaaspijp- en luchtbuksschieten. Daarna hebben we een geweldige Quad Experience.

Programma

15:00 – 15:30: Ontvangst en toelichting op het programma.
15:30 – 17:00: Ronde 1: Shooting range incl. boogschieten, blaaspijschieten, darten en luchtbuksschieten
17:00 – 17:30: Pauze
17:30 – 19:00: Ronde 2: Quad Pret Carrousel De Quad Pret Carrousel bestaat uit een aantal spannende en lachwekkende hindernissen. Tijdens de Pret Carrousel draait het vooral om samenwerking, coördinatie en natuurlijk plezier! Een spel wordt altijd uitgevoerd door een koppel. Elk onderdeel duurt tussen de 10 en 20 minuten en hangt ook af van de rijvaardigheid en de behendigheid van de deelnemers.
19:00 – 19:30: Einde activiteiten mogelijkheid om op te frissen, en start BBQ en netwerken

 

 

 

Goed om te weten
– Per 4 deelnemers wordt er 1 quad ingezet. Elke 5 a 10 minuten wordt er gewisseld zodat je kunt bijkomen van de inspanning.
– Wij worden begeleidt door een gecertificeerd instructeur volgens E.A.S.I. (EuropeanATV Safety Institute)
– De Quad Experience bestaat uit bochtentechniek, remmen uitwijken, klimmen en afdalen, obstakels nemen en wissels.
– Er wordt met onze handbogen geschoten op een boogschietrange en targets.
– U heeft geen rijbewijs nodig om deel te nemen aan het offroad programma, enige ervaring in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is gewenst.- Kledingadvies: Omdat de activiteiten semi sportief van aard zijn raden we u aan comfortabele kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kan en vies mag worden.
– Deelname is op eigen risico. Denk hierbij aan eventuele rug- en nekklachten. Overleg bij twijfel met de instructeur.

Zien we je gezellig op 26 juni? Geef je snel op want: vol is vol!

Het aantal plaatsen is beperkt; wij behouden ons het recht voor om de inschrijving te sluiten als het maximum aantal deelnemers bereikt is.

Graag aanmelden via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos.

OV IJmond cluster Jong,

Laura Ouderkerken, Samantha Ernst en Esmee van Gelder

 

Cluster Jong behartigt de belangen van de jongste leden van OV IJmond. Onze speerpunten zijn netwerken in een dynamische omgeving en kennis delen.

Route naar ActionPlanet:

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen.


 

Actionplanet, Laaglandersluisweg 12, 1981 LS Velsen-Zuid, Spaarnwoude