Zomerevenement: Backstage tour bij Velsen Valley in Spaarnwoude met Barbecue!

2019-08-15 | 16.15 uur - 21.00 uur

De Velsen Valley in Spaarnwoude is al jaren de plek waar de grootste muziekfestivals in de regio plaatsvinden. Op Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village komen deze zomer meer dan 150.000 bezoekers af. Veel daarvan komen uit de IJmond.

Om onze leden kennis te laten maken met de organisatie achter deze festivals wordt het OV IJmond Zomerevenement dit jaar in de Velsen Valley gehouden. Dat gebeurt op donderdag 15 augustus, in de ‘ombouwweek’ van Dance Valley/Dutch Valley naar Latin Village.

Voorafgaand aan de barbecue organiseert Velsen Village BV een backstagetour die u een exclusief inkijkje achter de schermen geeft. U krijgt onder meer te zien hoe de logistiek van een groot publieksevenement is geregeld, wat de artiesten zien als zij op het hoofdpodium staan en hoe de organisatie omgaat met het thema duurzaamheid. Het is ook mogelijk om alleen in te schrijven voor de barbecue en netwerkborrel.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.15 uur: Verzamelen op het grote parkeerterrein aan de Oostbroekerweg
16.30 uur: Start backstagetour door de Velsen Valley
17.30 uur: Netwerkborrel en inloop
18.00 uur: Barbecue
21.00 uur: Einde

De barbecue wordt verzorgd door onze leden Brouwerskolkje Exclusief en Van Es Catering.

Graag aanmelden via onderstaand formulier.  Als niet wilt deelnemen aan de Tour, maar wel aan de Barbecue, dan verzoeken wij u ons dat te melden via info@ovijmond.nl. Er geldt een maximum van twee personen per bedrijf.

Ton van der Scheer, voorzitter
Vincent Klopper, voorzitter programmacommissie

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen.


Verzamelen: Parkeerterrein Oostbroekerweg 1 , Velsen-Zuid