Bedrijfsbezoek Velsen-Noord bij Truckland

2019-09-19 | 17.00 uur - 19.00 uur

Op donderdag 19 september 2019 organiseren wij van 17.00 – 19.00 uur een bedrijfsbezoek in Velsen-Noord.

U bent van harte uitgenodigd bij Truckland.

Truckland in Velsen-Noord maakt sinds 2007 deel uit van Truckland BV en is officieel dealer van DAF trucks, FIAT bestelwagens en erkend reparateur van MAN en Volkswagen bedrijfswagens.

Naast de verkoop, onderhoud en reparatie van reguliere bestelauto’s, trucks, bussen en touringcars is Truckland in Velsen-Noord toegerust op werkzaamheden aan speciaal materieel.

Het bedrijf beschikt over aangepaste werkplaatsstraten voor zwaardere en grotere bedrijfsvoertuigen. Verder kunt u bij Truckland terecht voor uw getrokken materieel.

Vestigingsmanager Bert van Wijngaarden zal u wat meer over het bedrijf vertellen en een kijkje in de keuken geven. Er zal ook worden stilgestaan bij de alternatieve brandstoffen in de transportsector en de snelle opkomst van elektrische bedrijfswagens. Zeker niet onbelangrijk in onze regio!

Uiteraard zullen wij u vanuit het bestuur ook even bijpraten over enkele belangrijke zaken.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Aparte kleding is niet nodig; kom gewoon direct uit het werk de contacten met collega-ondernemers en de buurt even aanhalen.

Aanmelden
Bij voorkeur aanmelden via onderstaand aanmeldformulier, maar gewoon spontaan binnenstappen is natuurlijk ook prima! Er is een hapje en drankje aanwezig middels een BBQ.

Tot 19 september!

Met vriendelijke groet,

 

Vincent Klopper, voorzitter Programma commissie
Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen.


Truckland BV, Rooswijkweg 201, 1951 MD Velsen-Noord