College Carrousel Velsen (organisatie i.s.m. Beter Business)

2019-04-18 | 16.30 uur - 19.00 uur

Een bijzondere business bijeenkomst die bedrijfsleven en gemeentebestuur bij elkaar brengt! Tijdens de College Carrousel Velsen maken we kennis met elkaar én met de hoofdpunten van de programma’s van het college.

We creëren de mogelijkheid voor meer afstemming en versterken elkaars kansen. Bij BeterBusiness en OV IJmond hoort het goede samenspel met de bestuurders; samen werken én over grenzen heen kijken. OV IJmond in haar rol als belangenbehartiger en BeterBusiness door bijvoorbeeld de Duin & Kruidberg Conventie en de BurgeMasterclass!

Nu trekken we samen op om een College Carrousel te houden in de gemeente Velsen.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA TIJDENS COLLEGE CARROUSEL VELSEN

Met:
– Burgemeester van Velsen – Frank Dales
– Wethouders Bram Diepstraten, Jeroen Verwoort, Floor Bal, Sebastiaan Dinjens, Marianne Steijn, Koen Radstake
– Partners van BeterBusiness en OV IJmond

PROGRAMMA
Het programma van de College Carrousel Velsen ziet er als volgt uit:

16:30 uur – Inloop
17:00 uur – Aanvang
18:15 uur – Borrel
19:00 uur – Einde bijeenkomst

WAT IS DE COLLEGE CARROUSEL?
Tijdens de College Carrousel Velsen krijgen we een presentatie van burgemeester Frank Dales over het nieuwe coalitieprogramma ‘Velsen komt naar je toe!’. Daarna gaan we in groepjes in gesprek met de wethouders over de hoogtepunten uit hun portefeuille, waarbij partners in een carrousel van 3 rondes de gewenste onderwerpen met de bestuurders kunnen bespreken.

AANMELDEN
Geïnteresseerd in deze partnerbijeenkomst? Klik voor meer informatie over het hele programma en de mogelijkheden voor aanmelden op de onderstaande button. Wij zien uit naar uw komst!

 

 

Dudokplein 1, 1971 EN te Velsen