IJmond Bereikbaar Evenement

2018-02-01 | 16.00 uur - 18.00 uur

Hiermee nodigen wij u uit voor het IJmond Bereikbaar evenement dat plaats vindt op donderdag 1 februari van 16.00 – 18.00 uur. U bent van harte welkom in het Telstar Stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK, Velsen Zuid.

U kunt zich hier direct aanmelden.

Programma
16.00 – 17.00 uur Aan tafel met..

 

Bert Pannekeet, directeur Omgevingsdienst IJmond, heet u van harte welkom. Hij gaat aan tafel met het bedrijfsleven en de IJmondgemeenten en praat met hen over de maatregelen die zij nemen om een positieve bijdrage te leveren aan de bereikbaarheid van de regio en de gezondheid van hun medewerkers.

 

 

 

Sophie Zwetsloot, programmamanager mobiliteit, presenteert de resultaten van IJmond Bereikbaar 2015 – 2017 en vertelt u over het vervolgprogramma Slimme en Duurzame Mobiliteit IJmond.

17.00 – 18.00 uur Uitreiking IJmond Bereikbaar Awards
Vervolgens nodigen wij u van harte uit voor de uitreiking van de IJmond Bereikbaar Awards door een prominente IJmondiaan. We zetten vier bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het programma én een aantal individuele werknemers die fietsen naar het werk tot bijna ongekende hoogte hebben gebracht, in het zonnetje.

 

Het officiële gedeelte van het programma wordt afgesloten met een informele netwerkborrel en ludieke activiteiten op het gebied van vitaliteit.
• Maak kennis met de nieuwste fietsen en e-bikes
• Doe de vitaliteitscheck
• Test uw houdingsvermogen en coördinatie uit

Netwerkoproep
We brengen het programma van IJmond Bereikbaar graag breed onder de aandacht. Aan een ieder van u dan ook de oproep om relaties uit uw netwerk mede aan te melden of deze uitnodiging door te sturen. We kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Ton van der Scheer                                                             Sophie Zwetsloot
Voorzitter OV IJmond                                                       Programmamanager Mobiliteit
Voorzitter Stichting IJmond Bereikbaar                        Omgevingsdienst IJmond

 

 

Rabobank IJmond Stadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid