IJmond Onderneemt! met dagvoorzitter Jaap Bond en gastspreker Martijn Aslander

2018-11-13 | 16.30 uur - 21.00 uur

Op 13 november  is het zover!
IJmond Onderneemt! wordt dan al weer voor de negende keer georganiseerd. De A 9 Studio’s zal dit jaar wederom het decor vormen voor een netwerkavond in feestelijke entourage, waar de IJmond Onderneemt, IJmond Werkt! en IJmond Duurzaam Award worden uitgereikt.

Meld u snel aan, er zijn slechts 250 plekken en vol is vol!

Dagvoorzitter:
Volendammer Jaap Bond (CDA) is gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Economische Zaken, Landbouw en Visserij, Flora en Fauna, Toerisme en Recreatie, Internationale Marketing en Acquisitie, en Sponsoring.
Voor hij in 2007 gedeputeerde werd in Noord-Holland, werkte Jaap Bond 28 jaar bij de politie. Zijn laatste functie daar was hoofd centrale recherche Zaanstreek-Waterland.

Gastspreker:
Martijn Aslander is stand-up filosoof en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af. En recentelijk is zijn nieuwste boek Hoe bouw je een Hunebed verschenen.

Zowel in zijn publicaties als op het podium laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.

Het thema van dit jaar is: Ondernemen in een disruptieve economie.
Martijn Aslander: “De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken”.

Wie worden de winnaars van 2018?
Wie gaan er dit jaar met de felbegeerde Awards naar huis? De genomineerden houden we nog even geheim, maar het belooft weer een spetterende avond te worden, die u gewoonweg niet mag missen!

Belangrijk om te onthouden!
Datum: dinsdag 13 november 2018
Aanvang: 16.30 uur
Locatie: A9 Studio’ s, Westerwerf 1, Uitgeest

Ondernemers, meld u hier aan, toegang is gratis!

 

 

Al ingeschreven op de Save the Date? Dan hoeft u niets meer te doen.

 

Voor meer informatie en aanmelden: www.ijmondonderneemt.nl

Organisatie: OV IJmond, OD IJmond, IJmond Werkt

Hoofdsponsor: Rabobank

Sponsor prijzen: Haprotech

Media & Eventpartner: IJmondiaan

LET OP: gewijzigde locatie: A9 Studio' s, Westerwerf 1, Uitgeest