Informatie/kennismakingsbijeenkomst nieuwe leden

2018-10-29 | 16.30 uur - 19.00 uur

VOEL JE THUIS BIJ OV IJMOND!

Graag informeren wij u over onze organisatie en de mogelijkheden die OV IJmond biedt om voor alle ondernemers iets te kunnen betekenen. Om hieraan invulling te geven organiseren wij op 29 oktober a.s. een speciale introductie- en kennismakingsbijeenkomst voor onze nieuwe leden (zij die in 2017 en 2018 lid zijn geworden). Tijdens deze bijeenkomst is er ook ruimte om uw eigen bedrijf of onderneming voor het voetlicht te brengen en met andere nieuwe leden en het bestuur kennis te maken.

 

 

 

Programma

16.30 uur Welkom
16.35 uur Ton van der Scheer, voorzitter van OV IJmond vertelt e.e.a. over de vereniging, haar doelstellingen wat momenteel de speerpunten zijn
16.50 uur Gelegenheid om in een “pitch” van 1 minuut uw bedrijf of onderneming te presenteren, gevolgd door een interactieve discussie
17.45 uur Interactief vragen en antwoord-halfuurtje tussen de leden onderling en met het bestuur
18.15 uur Verdere kennismaking met elkaar tijdens de borrel met luxe broodjes
19.00 uur Einde bijeenkomst

U wordt vriendelijk gevraagd nu alvast uw gedachten te laten gaan over de zaken die u zélf momenteel belangrijk vindt om onder de aandacht van het bestuur en de clusters van de vereniging te brengen.

Let op: er wordt gezorgd voor broodjes!

Graag begroeten wij u op 29 oktober!

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier tot en met 26 oktober 2018.

Met vriendelijke groet,
Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond
Vincent Klopper, voorzitter programmacommissie

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen.


SHIP, Noordersluisweg 1, 1975 AM IJmuiden