Nieuwjaarsgala

2019-01-06 | 17.00 uur - 23.00 uur

Begin het ondernemersjaar in stijl met een diner op sterrenniveau

Al vele jaren begint OV IJmond het ondernemersjaar met een diner op sterrenniveau, goed gezelschap en zinnenprikkelend entertainment. En dat alles in de sprookjesachtige ambiance van Landgoed Duin & Kruidberg. Het OV IJmond Nieuwjaarsgala is een netwerkactiviteit die u als toonaangevend ondernemer niet mag missen!

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor het

OV IJMOND NIEUWJAARSGALA

op zondag 6 januari 2019

Zoals u van ons gewend bent stellen wij tijdens het diner een aantal actuele thema’s aan de orde. Deze worden voor het eerst verwerkt in inspirerende filmpjes die wij tussen de gangen door afspelen. Een eigentijdse aanpak die in de plaats komt van de traditionele nieuwjaarstoespraak.

Het thema van het Nieuwjaarsgala is Opera. Het entertainment is hier voor een groot deel op afgestemd. Uiteraard hopen wij dat u ook een bijdrage levert door een ‘tintje opera’ in uw outfit te verwerken. De dresscode is net als ieder jaar Black tie/gala.

Het diner wordt samengesteld door Alain Alders, executive chef van Landgoed Duin & Kruidberg en het met een Michelin-ster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob. Samen met ons bestuurslid Bernard Lensink ziet Alain erop toe dat het ons in culinaire zin aan niets zal ontbreken.

Programma:
17:00 uur Ontvangst
18:30 uur Aanvang diner
23.00 uur Verwachte eindtijd

De eigen bijdrage voor deelname aan het Nieuwjaarsgala is € 95,- per persoon. Deze aantrekkelijke couvertprijs wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors, waarvoor grote dank.

Wij kijken uit naar uw komst en wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Graag aanmelden via onderstaand formulier.

Met vriendelijke groet,
Vincent Klopper, voorzitter programmacommissie
Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

Mede mogelijk gemaakt door:

Uitsluitend toegankelijk voor leden van OV IJmond en genodigden,
Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen.


Landgoed Duin & Kruidberg, Duin- en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort-Noord