APK voor Ondernemers op dinsdag 6 maart a.s.

De economie draait op volle toeren. Ondernemers plukken daar waar mogelijk de vruchten van en zijn voortdurend bezig met het in beeld brengen en benutten van kansen. Daarbij wordt de blik vaak naar buiten gericht en bestaat het gevaar dat de eigen organisatie te weinig aandacht krijgt.

Daarom wordt het seminar: ‘Apk voor Ondernemers’ georganiseerd. In een tijdsbestek van twee uur komen de volgende onderwerpen aan de orde:
– Nieuwe fiscale ontwikkelingen
– De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
– Actualiteiten arbeidsrecht
– Actualiteiten ondernemings- en faillissementsrecht

Jan Ziel (Pulsum) en Monique Bonsen, Dick Sluis en Ramon Frankfort (FrankfortSluis) leggen ieder met een korte inleiding de basis voor een paneldiscussie. Die wordt gehouden onder leiding van Jaap Sluis, presentator van de ondernemerstalkshow NV Haarlem. De inleidingen en paneldiscussie leveren u nieuwe kennis, ideeën en inzichten op voor het topfit houden van uw onderneming of organisatie. U kunt overigens van tevoren vragen of opmerkingen aan de organisatie doorgeven. Zij gebruiken die dan bij de inhoudelijke voorbereiding. Na de paneldiscussie wordt u een borrel aangeboden.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 6 maart a.s. in Van Warmerdamzaal in de Philharmonie in Haarlem, van 15.30 tot 18.00 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier.

Uit ons archief