Grote belangstelling voor OV IJmond Haringparty

De OV IJmond haringparty is dit jaar weer enorm goed bezocht. De nieuwe haringen waren prima van kwaliteit, evenals de vele andere vissoorten en de overheerlijke sushi.


De bezoekers werden persoonlijk welkom geheten door voorzitter Ton van der Scheer, secretaris Vincent Klopper en bestuurslid Bernard Lensink. De sfeer in Hal D, midden in de IJmuidense Haven, was gemoedelijk en gezellig.

Een van de succesfactoren van de jaarlijkse Haringparty is dat er zich altijd een ‘bont’ gezelschap verzamelt: grote en kleine ondernemers uit industriële en dienstverlenende sectoren, van CEO’s tot en met mensen van de ‘werkvloeren’, en bestuurders uit de hele IJmond-regio en van de provincie. Al pratend met elkaar happen in een haring of genieten van andere al dan niet gebakken vissoorten, met een drankje erbij.

Bij het huiswaarts gaan werden de aanwezigen verrast met een ijsje en een pakketje haring om mee te nemen, uitgedeeld door het Werkgevers Servicepunt. Tevens nodigde laatstgenoemde de ondernemers uit  voor een goed gesprek over de krappe arbeidsmarkt:

Een netwerkevent als de Haringparty draagt bij aan verbinding in de regio. Als bijeenkomst zelf, maar zeker ook door de vele sponsoren die hiervoor de handen ineen hebben geslagen. Een hartelijk dank aan ieder van hen!

Klik hier voor alle foto’s.

Uit ons archief