Go-NH2018: Doe mee met de challenge en accelerator Circulaire Economie of Energie en Ruimte!

De GO!-NH Accelerators versnellen MKB-bedrijven en startups. In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving. De volgende edities zijn Circulaire Economie en Energie en Ruimte Haarlemmermeer 2018. De deadline voor inschrijving is 11 september 2018.

Doe mee!

Ben je een MKB-bedrijf, start-up of studenten- en corporate innovatieteam met een oplossing op het gebied van duurzame mobiliteit of circulaire economie? Doe mee aan een van de Accelerator programma’s van GO!-NH. Schrijf je voor 11 september in voor de Accelerator circulaire economie.

Waarom meedoen?

Deelname aan het programma levert je veel op:
Je hebt een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt.
Je creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame mobiliteit die partners en klanten echt willen hebben.
Je zoekt en vindt sneller en meer gefocused een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel.
Je krijgt toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame mobiliteit.
Je kunt aansluiten op verdere financiering van de provincie Noord-Holland.

Wat vragen we van jou:

Aanwezigheid tijdens de selectiedagen en workshops op 3 t/m 5 oktober 2018. Op 5 oktober 2018 vindt de finale selectie plaats.
De 10 beste en meest veelbelovende teams doen mee aan de Accelerator duurzame mobiliteit. De accelerator start met een vierdaagse bootcamp. Daar werk je fulltime aan je idee met ondersteuning van experts en mentoren.
Daarna werk je in een periode van 3 maanden actief aan je product en krijg je coaching, begeleiding en workshops in de meest uiteenlopende onderwerpen (financiering, growth hacking, technical deepdives)

Inschrijving Challenge circulaire economie
Uiterlijk 11 september 2018 om 23.59 uur.
Final Selection Days – 3 oktober t/m 5 oktober 2018
De beste 20 teams ondergaan een driedaagse intensieve innovatiebootcamp, waarin je werkt aan jouw idee, propositie of de specifieke uitdaging.
Accelerator duurzame mobiliteit – oktober 2018 t/m januari 2019
Tijdens de Accelerator krijgen de teams ondersteuning van coaches en experts en doorloop je een intensief programma van workshops en deepdives.
Demo Day – 18 januari 2019
De teams presenteren hun propositie en overtuigen hun investeerders, partners en launching customers.

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Economie_Werk/Projecten/GO_NH

Uit ons archief