Honkbalweek Haarlem: aanbieding voor ondernemers in de IJmond

Beste ondernemer in de IJmond,

Zoals u wellicht al heeft gehoord start binnenkort weer de Honkbalweek Haarlem. Dit unieke evenement dat al sinds 1961 om het jaar wordt gehouden start op vrijdag 13 juli. De finale zal worden gespeeld op zondag 22 juli. We zijn trots op het deelnemersveld met het Nederlands team, Italië, Duitsland, Japan, Chinese Taipei en Cuba. Deze teams staan garant voor een spektakel op het veld. Maar de Honkbalweek is ook in binnen- en buitenland beroemd om zijn gemoedelijke sfeer, met heerlijk eten en entertainment. Deze combinatie maakt het een relatie marketing event pur sang.

U kunt als ondernemer uw zakenrelaties, of uw personeel op een originele manier in het zonnetje zetten door hen voor dit evenement uit te nodigen. Wij hebben de beschikking over 14 VIP boxen die ieder een capaciteit hebben van 17 personen. Indien u met meer of juist met minder relaties wilt gaan dan is het VIP Café de perfecte oplossing. Voor het VIP Café kunt u individuele kaarten kopen terwijl het comfort vergelijkbaar is als de VIP boxen.

Vanzelfsprekend hoort hier een hapje en een drankje bij. De catering is in handen van Villa West-End en Brouwerskolkje Exclusief. Tijdens de wedstrijd heeft u vrij drinken (bier, wijn, fris, koffie en thee), 2 thema gerelateerde snacks (bijvoorbeeld broodje kroket, Pizzapunt, Sushi – afhankelijk van welk team er speelt) en bittergarnituur. Catering kost €30 per aanwezige persoon, per wedstrijd.

Een box huren voor een dag kost €1.250 exclusief btw, exclusief catering. Indien u voor meerdere dagen een box wilt huren dan daalt de prijs naar €1.000 per dag.
Kaarten voor het VIP Café variëren van €100 tot €125 per persoon. Deze prijs is overigens inclusief de eerder gemelde catering.

Speciale aanbieding voor IJmond Ondernemers:
• Indien u het finaleweekend (vrijdag 20 juli, zaterdag 21 juli en zondag 22 juli) een box huurt dan betaalt u niet €3.000 maar €2.000. Het is ook mogelijk om samen met een ander bedrijf dit package af te nemen en de rekening te delen.
• VIP Café kaarten voor de finale niet €100 maar €65 inclusief catering

Daarnaast is het mogelijk om uw onderneming onder de aandacht te brengen van onze volgers / bezoekers:
We hebben de beschikking over een 27m2 led scherm in het outfield, een 6m2 scherm in het promodorp en 4 x 49 inch schermen op het VIP dek. Een commercial (MP4, 1920 x 1080 pixels) van tussen de 15 en 20 seconden. De beelden moeten ook zonder geluid de boodschap duidelijk over kunnen brengen. Deze commercial kost €1.000 voor 10 dagen. Het filmpje wordt verschillende keren per dag afgespeeld.

Wedstrijdschema en een overzicht van de cateraar:

Haarlem Honkablweek Wedstrijdschema

Haarlem Honkablweek VIP arrangementen

Aarzelt u niet om contact met mij op te nemen als u vragen, opmerkingen of wensen heeft.

Met vriendelijke groet,

Paul Louman
E: paul@honkbalweek.nl
M: 0621 111935

Uit ons archief