IJmuiden – Eerste Citymarketingcafé over innovatie

Citymarketing .IJmuiden wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en start daarom met een maandelijks Citymarketingcafé. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal.

Het eerste Citymarketingcafé vindt plaats op donderdag 28 maart en staat in het teken van innovatie. Dit onderwerp wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor grote bedrijven in de maakindustrie, maar ook voor kleinere ondernemingen in de visserij, de bouw, de logistiek en andere sectoren.

Naast citymarketeer Friso Huizinga zijn er ook vertegenwoordigers van Techport aanwezig. Zij vertellen over wat Techport kan betekenen in het ondersteunen van innovaties voor een toekomstbestendige en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Daarnaast houdt ook het Innovatiefonds MKB Velsen een korte presentatie en is er volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over kansen op het gebied van innovatie.

De bestuursleden van Stichting Citymarketing Velsen die door hun bedrijf of organisatie een sterke binding hebben met het thema innovatie zijn op 28 maart ook aanwezig.

Het Citymarketingcafé duurt van 16.00 tot 18.00 uur en heeft een informeel karakter. De locatie is het voormalige kerkje aan de Helmstraat 9 in Oud-IJmuiden. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis.

Uit ons archief