Informatie lidmaatschap

Wilt u ook verbinden, kennis delen, behartigen en netwerken? Als lid van OV IJmond kan dat volop! Uw investering in tijd en geld brengt u dichterbij uw doel.

Contributie

De jaarlijkse contributie is € 360,00 per jaar exclusief BTW.

NB: Voor starters (‘jonge’ bedrijven) geldt het instaptarief van € 220,- per jaar, exclusief BTW, voor de eerste twee jaar.

Wat krijgt u hiervoor?

1. Sterke representatie. OV IJmond heeft meer dan 500 leden. Dat betekent dat wij grote invloed kunnen uitoefenen op de politiek en regionale ontwikkelingen. Samen staan we sterk!
2. Netwerken. OV IJmond organiseert veel bijeenkomsten en activiteiten, waar u volop kunt verbinden, kennis delen, behartigen en netwerken.
3. Belangenbehartiging. OV IJmond zorgt voor periodiek overleg met gemeentes, de provincie en andere instanties. Voor het behouden van de business binnen de IJmond en het elkaar helpen aan opdrachten.
4. Bedrijventerreinen. OV IJmond biedt een collectief om het verschil te maken op het vlak van innovatie, verduurzaming en waardevastheid van bedrijfspanden en werkt hierbij samen met Greenbiz IJmond.
5. Kennisdeling. OV IJmond biedt een enorm kennisnetwerk! We werken intensief samen met Techport en zijn aangesloten bij MKB Nederland en VNO NCW.

Wilt u meer informatie? Mail naar info@ovijmond.nl of bel met Ingrid Schuijt: 06-23306902.

 

Aanmelden als lid kan eenvoudig via onderstaand formulier.AANMELDFORMULIER

Contactpersoon

Facturen

Wilt u facturen per post of per e-mail ontvangen?

De factuur per post versturen wij naar de contactpersoon post op het bedrijfsadres.


Hoe bent u met OV IJmond in contact gekomen?

Wij verzoeken u de ingevulde gegevens te controleren. Indien de gegevens correct zijn dan gaarne het formulier versturen

Ik ga akkoord met de statuten en huishoudelijk reglement en verplicht mij tot het betalen van contributie *

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens. Voor informatie verwijzen wij naar de privacyverklaring op onze website. *

Ik ga ermee akkoord dat foto’s met mijn afbeelding (gemaakt tijdens bijeenkomsten) gepubliceerd worden op de OV IJmond website en op social media (Facebook, Twitter, LinkedIn). *

De velden met een * zijn verplicht.


STATUTEN/HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Statuten OV IJmond
Huishoudelijk reglement OV IJmond