Op bezoek bij WineandGifts in Uitgeest

Op donderdag 13 september werden de leden van OV IJmond gastvrij ontvangen door Mariëlle de Ruijter-De Groot in haar nieuwe showroom. De zon scheen en er stonden mooie wijnen klaar.

GreenBiz IJmond
Na het welkomstwoord door Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond, kreeg Jan Boudesteijn namens GreenBiz IJmond het woord. In Uitgeest is een Kerngroep van ondernemers, samen met GreenBiz IJmond, actief  op het gebied van verduurzaming.  Er is door Omgevingsdienst IJmond (OD IJmond) een potentieelscan gemaakt, welke ter plaatse bekeken kon worden. Deze scan geeft inzicht in de mogelijkheden voor gas- en elektriciteitsbesparing en terugverdientijden voor duurzame alternatieven op het niveau van het bedrijventerrein en per individueel pand.

Exclusieve wijnen
Mariëlle vertelde vol trots over haar mooie bedrijf. In 2016 heeft zij een bestaande webshop overgenomen en sindsdien is het bedrijf met 300% gegroeid. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve wijnen, voornamelijk aan bedrijven. Het zijn wijnen die in de betere restaurants worden geschonken en die niet te koop zijn in de winkel. Verder is WineandGifts hét adres voor relatiegeschenken en kerstpakketten op maat. Mariëlle werkt samen met IJmond Werkt om de pakketten snel en goed te kunnen leveren. Persoonlijke aandacht is haar visitekaartje.

Wijn proeven
Er was volop gelegenheid om diverse wijnen te proeven, waar de aanwezigen graag gebruik van maakten. Met een hapje erbij werd het een gezellige middag met voldoende ruimte om te netwerken of gewoon gezellig even bij te praten.

Klik hier voor alle foto’s.

Uit ons archief