Specialisten in verpakkingen en handling gezocht

Voor één van onze Techport bedrijven, Tata Steel, zoeken wij specialisten die tijdens een korte bijeenkomst hun kennis willen delen voor het verlagen van de kans op beschadigingen aan verpakkingen en een betere handling van staalrollen. Leuke bijkomstigheid: je steekt hier zelf ook weer wat van op!

Het probleem
Tata Steel merkt dat de hoogwaardige rollen staal die worden getransporteerd wel eens beschadigd bij de klant aankomen. Nu denkt Tata Steel dat het gaat om beschadigingen die door een slimmere verpakking of betere handling voorkomen had kunnen worden. Zeker nu de rollen staal steeds hoogwaardiger worden is een goede verpakking essentieel. Om de klanten tevreden te houden wil Tata Steel met een oplossing komen om de beschadigingen te verlagen. En daarnaast ook de afkeurkosten te verminderen. En hierbij is de hulp van specialisten nodig.

Techport specialisten gezocht!
Tata Steel heeft Techport gevraagd om binnen haar netwerk te zoeken naar specialisten op het gebied van verpakkingen en handling om samen te brainstormen en te kijken of er een oplossing gevonden kan worden voor dit probleem. Dus ben jij een materialen- en verpakkingsspecialist? Student binnen dit vakgebied? Werkzaam binnen een engineeringsbureau, transportbedrijf? Of ben jij een industrieel vormgever? Dan zoeken we jou!

Datum: 13 maart 2019
Tijd: 16.30 – 19.00 uur
Locatie: volgt na aanmelding

Techport Innovation Tribe
Wil jij met de specialisten van Tata Steel meedenken?

Aanmelden
Aanmelden: stuur een mail naar: theo.koster@techport.nl

Techport
Techport brengt bedrijven en studenten samen en stimuleert ze om met elkaar innovatieprojecten voor de maakindustrie en smart maintenance te starten. De Techport Innovation Tribe is hier een uitkomst van. Meer weten over Techport? Ga naar www.techport.nl.

Uit ons archief