Sportief en drukbezocht Zomerevenement

Een grote groep OV IJmond-leden is woensdag sportief bezig geweest tijdens het Zomerevenement op Golfbaan Spaarnwoude. Zij volgden een golfclinic voor beginners of gevorderden of deden mee met een rondje footgolf. Tijdens de flights werd volop genetwerkt. Dat alles gebeurde onder fantastische weeromstandigheden.

Na het Forteiland en de SunSeaBar was het dit jaar de beurt aan Golfbaan Spaarnwoude om het Zomerevenement te organiseren. De leden werden ontvangen op het terras van de Waterkantzaal. Na een kort welkomstwoord werden de leden verdeeld over verschillende groepen. Aan de sportieve activiteiten deden bijna 100 leden mee, een record. Na een kleine twee uur op de baan was iedereen rond half zes weer terug op het terras en voegde zich bij de overige gasten,  waar een goede verzorgde borrel werd geserveerd door de medewerkers van Restaurant Graan voor Visch.

Voordat het barbecuebuffet werd geopend vroeg voorzitter Ton van der Scheer in een korte toespraak aandacht voor de Techport Challenge 2018, een samenwerking tussen Techport, Rabobank IJmond, de IJmond-gemeenten, OV IJmond, provincie Noord-Holland en Innomics Enterprise Acceleraror. De inschrijving voor de challenge circulaire economie en energie sluit al op 11 september! Het worden sowieso drukke maanden met onder meer het Techport Netwerk Event, de ledenlunch met Maxime Verhagen, IJmond Onderneemt en congressen over robotica en vis.

Het bestuur en de evenementencommissie kijken terug op een geslaagd Zomerevenement waarbij netwerken in een sportieve sfeer centraal stond. De eerstvolgende activiteit is een bedrijfsbezoek in Uitgeest op 13 september (nadere info volgt).

Wij wensen u een hele fijne zomer en hopen u na de vakantie weer te zien!

Klik hier voor de foto’s van Fotoservice IJmond.

Uit ons archief