Uitnodiging: Missers delen om tot successen te komen (maandag 21 januari a.s.)

Falen is in, de echte startup mentaliteit is: faal snel, faal vaak. Maar waarom worden deze fiasco’s niet met elkaar gedeeld? Waarom doen we er zo moeilijk over? Tegen iedereen vertellen dat missen er bij hoort, en vervolgens de faalmomenten lekker voor jezelf houden en je successen delen.

Beter delen we onze missers, dan kunnen we er om lachen en er van leren. Daarom organiseert ANNNA de Avond van de Miskleun op 21 januari in de Broedmachine in Beverwijk. Op het programma staan Wethouder Serge Ferraro, stadsdichter Isa van Klaveren, ANNNA’s eigen Annabel Aardenburg en kunstenaar Joris Abbes. Zij zullen elk een verhaal over een miskleun. Een mislukking, een: foutje, bedankt! Iets wat helemaal de mist in ging. En dat is leuk! En gezellig! En ook nog eens leerzaam.

Deze week wordt er nog één dappere dodo aan het programma toegevoegd, kijk voor het laatste nieuws op de Facebook pagina en de website van de Broedmachine. Elke spreker krijgt 10 foto’s en 7 minuten de tijd om zijn of haar persoonlijke flop te delen. De beste fout of de leukste misser krijgt een prijs. Dan heb je toch niet helemaal verloren.

Aan het einde van de avond serveert de Broedmachine een lekker drankje, en proosten we op de mislukking. Kaartjes voor de avond van de miskleun zijn €10. Dit is inclusief één consumptie en vier missers. De helft van de helft van uw bijdrage gaat naar de prijs voor de beste misser.

Programma 21 januari:

19.30 inloop
20.00 start

START: Stadsdichter Isa van Klaveren trapt af
1: Ondernemer Annabel Aardenburg over de mislukte Etsy Pop-Up Shop op de Wallen.
2: Wethouder Serge Ferraro over een geniaal ondernemersidee dat niet lukte.
3: Kunstenaar Joris Abbes over een avontuur met een gemist paspoort en een bijna gemiste vlucht.
4: …

21.00 klaar met de missers, borrel!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Economische Samenwerking IJmond.

Uit ons archief